Uitzendbureau beginnen? 2 manieren waarop Arsenaal je bijstaat!

Uitzendbureau beginnen? Twee manieren waarop Arsenaal je bijstaat!

6 december 2018

uitzendbureau beginnen

uitzendbureau starten

De knoop is doorgehakt; je hebt besloten om een eigen uitzendbureau te beginnen! Of je nu wel of geen ervaring hebt in de branche komt er als startende ondernemer van alles op je af. Wij hebben dit zelf ook ervaren tijdens onze start in 2009. Sindsdien hebben wij diverse startende uitzenders/intermediairs geholpen met het maken van een goede start en het managen van hun groei. Wij hebben hierin een gemeenschappelijk doel – het succes van onze klanten is namelijk ook ons succes! In dit blog lees je hoe Arsenaal ondernemers bijstaat tijdens deze spannende tijd in hun leven: een eigen uitzendbureau starten.

Arsenaal is sparringpartner voor startende uitzendondernemers

Met meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche kennen wij je wereld door en door. Ook op het gebied van ondernemerschap hebben wij ruime ervaring. Wij delen onze kennis en ervaring graag met je – of je nu klant bent of niet! Naast algemene en formele aspecten (zoals het hanteren van de juiste SBI code of het kiezen van een geschikte rechtsvorm) kijken we ook naar jouw persoonlijke business case. Ben je een niche speler of een generalist? Is de gekozen strategie de meest passende? Wie zijn je potentiële klanten? Waar hangt je doelgroep uit? Wij sparren graag met je met als doel om je de start van je uitzendbureau zo voorspoedig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij aanvang van een samenwerking wordt eerst goed geïnventariseerd waar je behoeftes liggen en waar er kansen liggen. Op basis hiervan richten wij ons dienstenpakket in; Een partnermodel op maat.

Arsenaal biedt een netwerk van gelijkgestemden en business partners

Naast een hands-on sparringpartner stellen wij ook ons netwerk voor je open; wij noemen dit business support. Hiermee bieden wij, naast onze eigen kennis ook de kennis van ons netwerk aan. In het volledige veld van ondernemen in flexibele arbeid. Dat kan zo simpel zijn als een kredietwaardigheidscheck van een nieuwe klant, of het bieden van een incassopartner. Maar ook een gespecialiseerde accountant, een fiscalist en een arbeidsrecht advocaat behoren tot dat netwerk. Je hebt ze niet elke dag nodig, maar als het zich voordoet, is het handig dat deze professionals jouw branche kennen.

Past onze manier van werken ook bij jouw bedrijf?

Bel ons op 023 – 531 03 94 of klik op de onderstaande button voor het inplannen van een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op