Uitzendbureau beginnen? 4 manieren waarop Arsenaal je bijstaat!

Uitzendbureau beginnen? Vier manieren waarop Arsenaal je bijstaat!

6 december 2018

uitzendbureau beginnen

uitzendbureau starten

De knoop is doorgehakt; je hebt besloten om een eigen uitzendbureau te beginnen! Of je nu wel of geen ervaring hebt in de branche komt er als startende ondernemer van alles op je af. Wij hebben dit zelf ook ervaren tijdens onze start in 2009. Sindsdien hebben wij talloze startende uitzenders/intermediairs geholpen met het maken van een goede start en het managen van hun groei. Wij hebben hierin een gemeenschappelijk doel – het succes van onze klanten is namelijk ook ons succes! In dit blog lees je hoe Arsenaal ondernemers bijstaat tijdens deze spannende tijd in hun leven: een eigen uitzendbureau starten.

Deel via Facebook
Deel via LinkedIn
Deel via Twitter

Arsenaal biedt startende uitzendondernemers gratis consultancy

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche kennen wij je wereld door en door. Ook op het gebied van ondernemerschap hebben wij ruime ervaring. Wij delen onze kennis en ervaring gratis met je – of je nu klant bent of niet! Naast algemene en formele aspecten (zoals het hanteren van de juiste SBI code of het kiezen van een geschikte rechtsvorm) kijken we ook naar jouw persoonlijke business case. Ben je een niche speler of een generalist? Is de gekozen strategie de meest passende? Wie zijn je potentiële klanten? Waar hangt je doelgroep uit?
Wij sparren graag met je met als doel om je de start van je uitzendbureau zo voorspoedig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij aanvang van een samenwerking wordt eerst goed geïnventariseerd waar je behoeftes liggen en waar er kansen liggen. Op basis hiervan richten wij ons dienstenpakket in – zo heb je dus bij ons altijd een backoffice op maat.

Arsenaal biedt een netwerk van gelijkgestemden en business partners

Naast een hands-on sparringspartner stellen wij ook ons netwerk voor je open; wij noemen dit business support. Hiermee bieden wij, naast onze eigen kennis ook de kennis van ons netwerk aan. In het volledige veld van ondernemen in flexibele arbeid. Dat kan zo simpel zijn als een kredietwaardigheidscheck van een nieuwe klant, of het bieden van een incassopartner. Maar ook een gespecialiseerde accountant, een fiscalist en een arbeidsrecht advocaat behoren tot dat netwerk. Je hebt ze niet elke dag nodig, maar als het zich voordoet, is het handig dat deze professionals jouw branche kennen. Uiteraard doen wij dit ook kosteloos.

Arsenaal financiert ondernemers die een eigen uitzendbureau beginnen

De start en groei van je uitzendbureau zijn vaak een aanslag op je liquide middelen. De betaaltermijn van je klanten is immers vaak langer dan het salaristermijn van je personeel; hierdoor kan liquiditeitskrapte ontstaan. Arsenaal financiert de lonen voor haar klanten voor – of deze nu net gestart zijn of al vele jaren bestaan. Dit is een groot verschil ten opzichte van traditionele financiers zoals banken, die doorgaans geen financieringen verstrekken aan startende ondernemers. Naast deze voorfinanciering nemen wij ook het debiteurenrisico van je over. Het doel is om je uitzendbureau onbezorgd te laten groeien. Jouw groei is onze groei.

Arsenaal biedt beste backoffice

Onder payrolling bedrijven is de trend tegenwoordig om volledig in te zetten op software. Bij Arsenaal geloven wij ook in de kracht van goede software. Omdat ook wij ons willen focussen op onze core business hebben wij er voor gekozen om niet onze eigen software pakket te ontwikkelen maar om dit uit te besteden aan e-Matcher; een zeer sterke naam in de branche met state of the art software. Door onze intensieve samenwerking zijn wij in staat om onze klanten een stevig uitzendsoftware pakket aan te bieden.

Uitstekende software is bij ons echter slechts een deel van de dienstverlening; wij zijn er namelijk van overtuigd dat ons vak nog steeds mensenwerk is. Zoals eerder genoemd is onze aanpak altijd toegespitst op jouw unieke situatie. Eenmaal klant bij ons krijg je een vaste flex consultant aangewezen waar zowel jij als de flexwerkers altijd terecht kunnen voor alle backoffice gerelateerde vragen (o.a. m.b.t. salarissen, loonstroken, vakantie, ziekte etc.). Onze dienstverlening is niet alleen reactief. Onze flexconsultants informeren je proactief wanneer er wijzigingen zijn in wet- en regelgeving die relevant zijn voor jouw bedrijf. Wij zijn altijd bereid om extra stappen te zetten voor onze klanten – en ondanks onze groei is het onze grootste prioriteit om nooit in te leveren op onze persoonlijke manier van klantbediening.

Past onze deskundige en persoonlijke manier van werken ook bij jouw bedrijf?

Bel ons op 023 – 531 03 94 of klik op de onderstaande button voor het inplannen van een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Deel via Facebook
Deel via LinkedIn
Deel via Twitter

Anderen lazen ook:

Vijf voordelen van Arsenaal voor intermediairs