Business Support intermediair/detacheerder | Arsenaal Flex Professionals

Business Support

Business Support Arsenaal

Business Support

We helpen onze klanten graag groeien. En helpen nieuwe klanten graag in het zadel. Met business support biedt Arsenaal de eigen kennis én de kennis van haar netwerk aan. In het volledige veld van ondernemen in flexibele arbeid. Dat kan zo simpel zijn als een kredietwaardigheidscheck van een nieuwe klant, of het bieden van een incassopartner. Maar ook een gespecialiseerde accountant, een fiscalist en een arbeidsrecht advocaat behoren tot dat netwerk. Je hebt ze niet elke dag nodig, maar als het zich voordoet, is het handig dat deze professionals jouw branche kennen.

Ook kunnen we een traject van performance verbetering opstarten. Dat doen we samen met het gespecialiseerde bureau FlexKnowledge, dat de performance van intermediairs en inleners verbetert op het gebied van finance, wet- en regelgeving, management en onderlinge samenwerking.

Arsenaal behoedt je hiermee dus voor onnodige risico’s en vergroot de efficiëntie van je bedrijf zodat jij je kunt focussen op het matchen van kandidaten en klanten. Onze business support draagt zorg voor het uitvoeren van kredietwaardigheidschecks van werkgevers, de facturering van je klanten (indien gewenst), het managen van ziekteverzuim- en arbeidsongeschiktheid, Arbodienst en andere arbeidsrechtelijke activiteiten. Uiteraard bieden we nog veel meer ondersteuning. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen we de detachering, werving- en selectiebranche.

 

Neem vrijblijvend contact op

 

 

flk_logo_fc_cmyk

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

icon
Kredietwaardigheidscheck
Incasso-partner
Juridisch- en fiscaal specialisten
Marketing & Communicatie
Consultancy
Performance verbetering

Arsenaal wérkt voor intermediairs!