Start Support; je eigen uitzendbureau starten - Arsenaal Flex Professionals

Start Support; je eigen uitzendbureau starten

Eigen uitzendbureau starten

Je wilt een eigen uitzendbureau starten. Commercieel bezig zijn en matchen. Waarom zou je dan kostbare tijd verliezen aan een zee van administratieve zaken? Met onze backoffice diensten ben je verzekerd van de best mogelijke start. Wij denken en doen graag met je mee. Van start naar groei. Professioneel, persoonlijk en betrokken.

Arsenaal onderneemt met je mee!

Een eigen uitzendbureau starten is wellicht de leukste uitdaging van je leven! We weten er alles van. Met onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring helpen we je graag, om van je plannen een succesvolle business te maken.

Voor jou geldt, dat het gevecht om klanten (te behouden) alle focus vergt. Salarisadministratie, contractbeheer, verzuim, payrolling, cao’s, urenverwerking en transitievergoedingen. En wat te denken van de verplichte audits. Daar zit je eigenlijk niet op te wachten. Wij zijn hier juist in gespecialiseerd en doen dat werk juist graag!

Een samenwerking met Arsenaal betekent dat je meteen zorgeloos van start kan gaan; wij zijn volledig gecertificeerd en nemen alle werkgeversrisico’s voor je uit handen. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over debiteurenrisico’s en voorfinanciering van lonen – ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

‘Wij kennen Arsenaal al jaren als een betrouwbare business partner met wie wij op alle niveaus snel en adequaat kunnen schakelen. Arsenaal is voor ons een meer dan volwaardige sparringpartner op het gebied van ondernemerschap en personeel’  – Teun Hebels, DGA Blauwbroek Techniek

Op onze home pagina staan meer referenties van succesvolle intermediairs die met ons op de backoffice snel gegroeid zijn.

Je eigen uitzendbureau starten met Arsenaal op de backoffice – 6 voordelen

  • Volledige focus op je core business;
  • Een backoffice partner die gespecialiseerd is in (en exclusief werkt met) intermediairs;
  • Certificeringen en uitzendsoftware in één keer geregeld;
  • Afdekken debiteurenrisico of groeifinanciering;
  • Sparringpartner én collega achter de schermen;
  • Voor starters én groeiers.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Hulp nodig met het starten van je eigen uitzendbureau? Wij bespreken graag de mogelijkheden! Bel ons op 023 53 10 394 of klik op de onderstaande button.

Neem vrijblijvend contact op

icon
Meedenken businessplan
Aansluiten in bureaucratie
Financiering
Inrichten Backoffice

Arsenaal wérkt voor intermediairs!