Intermediair HR uitbesteden | Arsenaal Flex Professionals

HR-Services

Intermediair HR uitbesteden

Intermediair HR uitbesteden

Ongeveer 40% van de beschikbare tijd van een intermediair wordt besteed aan administratieve taken. Veranderende wet- en regelgeving en verplichtingen van keurmerken zorgen er voor dat administratieve taken steeds urgent zijn. Foutmarges leiden bovendien tot hoge herstel kosten en risico’s voor de onderneming. Hoe belangrijk de administratie ook is voor een goede bedrijfsvoering, ze draagt niet bij aan het resultaat van de onderneming.

Intermediairs en uitzendbureaus kiezen er steeds vaker voor om hun HR backoffice uit te besteden, zodat zij zich volledig kunnen richten op commerciële activiteiten, namelijk de bemiddeling van arbeid. Met HR-Services biedt Arsenaal een volledige oplossing voor het outsourcen van de HR-administratie en de arbeidsrechtelijke risico’s bij de overname van het juridisch werkgeverschap. Jij blijft in controle over de inzet van jouw medewerkers, maar bent de administratieve lasten en risico’s kwijt.

Als intermediair kun je je meer gaan focussen op de kerntaken en de reden waarom je een uitzendbureau bent begonnen, namelijk het creëren van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Tegelijkertijd worden de administratieve lasten en kosten gereduceerd.

Met intermediair HR uitbesteden biedt Arsenaal uw onderneming:

  • Payrolling
  • Contractmanagement
  • CAO management
  • Pensioen verzorging
  • Document Management
  • Poortwachter en ziekte risico’s

Jouw organisatie houdt de focus op opdrachten en mensen, in de zekerheid dat de administratieve achterkant volledig gedekt is.

Neem vrijblijvend contact op

icon
CAO management
Contract management/Payrolling
Loonbeslagen
Document Management
Diploma’s en certificaten

Arsenaal wérkt voor intermediairs!