Proces management | Arsenaal Flex Professionals

Proces Management

Werkprocessen uitbesteden intermediair

Werkprocessen uitbesteden als intermediair? Werkprocessen, ook wel procesmanagement, verschillen per activiteit, maar hebben een grote invloed op zekerheid van levering, herkenbare kwaliteit en uiteindelijk de winstgevendheid van de organisatie. Proces management is dan ook een vak. Veel intermediairs beheersen de kunst maar zoeken naar mogelijkheden om op te schalen. De kunst moet een kunde worden. In het eigen bedrijf.

Werkprocessen uitbesteden uitzendbureau

Met Monique van der Wel als partner biedt Arsenaal Proces Management op projectmatige basis. Monique beschikt over een scherpe, ondernemende geest en ruim 20 jaar ervaring in de branche. Zij is een partner voor strategische vraagstukken op directieniveau en beschikt over een breed arsenaal aan tools om elke uitzend- of detacheringsorganisatie direct beter te laten presteren. Monique is methodisch in haar analyse en implementatie en weet de slag te maken van organisatie naar mens.

Heb je vragen over het uitbesteden van werkprocessen voor intermediair en detachering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem vrijblijvend contact op

icon
Proces Management door Monique van der Wel

Arsenaal wérkt voor intermediairs!