Recruitment Support - Arsenaal Flex Professionals

Recruitment Support

Recruitment Support Arsenaal

Recruitment Support

Jouw organisatie focust zich op de wensen van huidige opdrachtgevers en het vinden van nieuwe. Jij ziet de kansen wanneer die er zijn. Onze branche is er één van hollen en stilstaan. En vooral van precies op tijd zijn.

Dat vraagt veel van jouw organisatie en daarom kun je hulp gebruiken in de vorm van recruitment support om je kansen te verzilveren. Met recruitment support biedt Arsenaal je de mogelijkheden om de juiste kandidaten in huis te halen. Dat doen we door slim gebruik te maken van onze jarenlange uitzendervaring, onze vacaturesite en andere diverse wervingskanalen binnen ons netwerk. Ook detacheren wij onze ervaren recruiters bij klanten.

Allocatie

Met recruitment support neemt Arsenaal jouw werving en (pre)selectie over. Met (telefonische) interviews, online tests, diploma validatie en referentie checks. Omdat het jouw opdrachtgever is, beslis je over de voordrachten. Op een niet exclusieve basis.

Wanneer jij kansen hebt in een andere regio, of een andere beroepsgroep dan waar je gebruikelijk actief bent, dan is de kans groot dat er in het netwerk van Arsenaal een specialist beschikbaar is waar jij mee kunt partneren voor die specifieke opdracht. En andersom zien wij altijd mogelijkheden om flexwerkers ander werk aan te bieden in ons netwerk, indien gewenst.

 

Neem vrijblijvend contact op

icon
Rent-a-Recruiter
Projectteam
Test kit
Interview support
Funnel Management
Beoordelingssystemen & Performance monitoring
Opleidings- en trainingscoördinatie

Arsenaal wérkt voor intermediairs!