Recruitment Support - Arsenaal Flex Professionals

Recruitment Support

Recruitment Support Arsenaal

Recruitment Support

Met recruitment support helpen wij jou als intermediair bij de preselectie. Jouw organisatie focust zich op de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. Die bij elkaar brengen, daar ben je goed in. Dat is je bestaansrecht. Jij ziet de kansen en wanneer die er zijn. Onze branche is er één van hollen en stilstaan. En vooral van precies op tijd zijn.

Dat vraagt veel van jouw organisatie en soms kun je hulp gebruiken in de vorm van recruitment support om je kansen te verzilveren. Met recruitment support biedt Arsenaal je de mogelijkheden om snel de juiste recruitment expertise en ervaring in huis te halen. Dat doen we door slim gebruik te maken van onze eigen ervaring, en van ons netwerk.

Recruitment uitzendbureau uitbesteden

Als intermediair is het, als spil tussen werkzoekende en werkgever, soms noodzakelijk om de preselectie te versnellen, want de preselectie dient snel en voorspoedig te gebeuren. Met recruitment support  neemt Arsenaal jouw preselectie over. Jij werft en Arsenaal doet de preselectie volgens jouw criteria. Met (telefonische) interviews, online tests, diploma validatie en referentie checks. Jij doet jouw eindselectie en behoudt het grip.

Partnering via het Arsenaal Netwerk.  Wanneer jij kansen hebt in een andere regio, of een andere beroepsgroep dan waar je gebruikelijk actief bent, dan is de kans groot dat er in het netwerk van Arsenaal een specialist beschikbaar is waar jij mee kunt partneren voor die specifieke opdracht.

Met Rent-a-Recruiter (partner van Arsenaal) heb je snel de juiste recruiter in huis om je te ondersteunen wanneer je tijdelijk extra expertise of capaciteit nodig hebt.

Neem vrijblijvend contact op

icon
Rent-a-Recruiter
Projectteam
Test kit
Interview support
Funnel Management
Beoordelingssystemen & Performance monitoring
Opleidings- en trainingscoördinatie

Arsenaal wérkt voor intermediairs!