Recruitment Support - Arsenaal Flex Professionals

Recruitment Support

Uw organisatie focust zich op de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. Die bij elkaar brengen, daar bent u goed in. Dat is uw bestaansrecht. U ziet de kansen en wanneer die er zijn. Onze branche is er één van hollen en stilstaan. En vooral van precies op tijd zijn.

Dat vraagt veel van uw organisatie en soms kunt u hulp gebruiken om uw kansen te verzilveren. Met Recruitment Support biedt Arsenaal u de mogelijkheden om snel de juiste recruitment expertise en ervaring in huis te halen. Dat doen we door slim gebruik te maken van onze eigen ervaring, en van ons netwerk:

Met Recruitment Support  neemt Arsenaal uw preselectie over. U werft, Arsenaal doet de preselectie volgens uw criteria. Met (telefonische) interviews, online tests, diploma validatie en referentie checks. U doet uw eindselectie en behoudt uw grip.

Partnering via het Arsenaal Netwerk.  Wanneer u kansen heeft in een andere regio, of een andere beroepsgroep dan waar u gebruikelijk actief bent, dan is de kans groot dat er in het netwerk van Arsenaal een specialist beschikbaar is waar u mee kunt partneren voor die specifieke opdracht.

Met Rent-a-Recruiter (partner van Arsenaal) heeft u snel de juiste recruiter in huis om u te ondersteunen wanneer u tijdelijk extra expertise of capaciteit nodig heeft.

Basis

Plus

icon
Rent-a-Recruiter
Projectteam
Test kit
Interview support
Funnel Management
Beoordelingssystemen & Performance monitoring
Opleidings- en trainingscoördinatie

Arsenaal wérkt voor intermediairs!