Recruitment Support - Arsenaal Flex Professionals

Recruitment Support

Recruitment Support Arsenaal

Recruitment Support

Met recruitment support helpen wij jou als intermediair bij de preselectie. Jouw organisatie focust zich op de wensen van huidige opdrachtgevers en het vinden van nieuwe. Jij ziet de kansen en wanneer die er zijn. Onze branche is er één van hollen en stilstaan. En vooral van precies op tijd zijn. Wij zorgen dat we de juiste kandidaten hebben.

Dat vraagt veel van jouw organisatie en soms kun je hulp gebruiken in de vorm van recruitment support om je kansen te verzilveren. Met recruitment support biedt Arsenaal je de mogelijkheden om de juiste kandidaten in huis te halen. Dat doen we door slim gebruik te maken van onze eigen ervaring, wervingskanalen en van ons netwerk.

Allocatie

Met recruitment support neemt Arsenaal jouw werving en (pre)selectie over. Wij weten wat de opdrachtgever zoekt. Met (telefonische) interviews, online tests, diploma validatie en referentie checks. Omdat het jouw opdrachtgever is, beslis je over de voordrachten.

Wanneer jij kansen hebt in een andere regio, of een andere beroepsgroep dan waar je gebruikelijk actief bent, dan is de kans groot dat er in het netwerk van Arsenaal een specialist beschikbaar is waar jij mee kunt partneren voor die specifieke opdracht. En andersom zien wij altijd mogelijkheden om flexwerkers ander werk aan te bieden in ons netwerk, indien gewenst.

 

Neem vrijblijvend contact op

icon
Rent-a-Recruiter
Projectteam
Test kit
Interview support
Funnel Management
Beoordelingssystemen & Performance monitoring
Opleidings- en trainingscoördinatie

Arsenaal wérkt voor intermediairs!