Arsenaal Flex Professionals | Professionals die uw taal spreken

Over ons

Wij zijn Arsenaal: Partner in flexibele arbeid

Arsenaal onderneemt sinds 2009 op het gebied van mens en werk. Wij kennen het werkveld van arbeidsrelaties en organisatie, waarbij flexibilisering centraal staat, sinds ruim twintig jaar. Arsenaal is een full-service HR-dienstverlener die zich bezighoudt met de allocatie van werknemers en de (niet-exclusieve) ter beschikkingstelling van deze werknemers aan haar inleners. Een uitzender die er voor gekozen heeft om samen met partners de beste flexibele arbeidsoplossingen te bieden. Bij voorkeur samen met startende intermediairs. Om samen mee verder te groeien.

   Kantoor4   

Van ondernemers, met ondernemers

Bij Arsenaal combineren wij de kennis en degelijkheid van grote bureaus, met de drive en wendbaarheid van MKB-ondernemers. Wij spreken je taal. Persoonlijk, betrokken en eigenzinnig. Ook wij doen graag zaken!

Bovendien hebben wij zelf reeds jarenlange ervaring en een heldere visie op flexwerk en werken we graag sámen bij het ondernemen op de arbeidsmarkt. Wij streven er naar om zaken eenvoudig te maken en oplossingen te vinden. Slimmer, beter, makkelijker en succesvoller. Met een scherp oog voor de belangen van werkgever én werknemer.

Ons bedrijf is (juridisch) zo vormgegeven, dat wij vrijwel alle branches en sectoren kunnen voorzien van de beste flex-oplossing. Bovendien zijn wij NEN-4400-1, VCU en SNA gecertificeerd en hanteren wij de meest flexibele cao (NBBU) van Nederland.

Tot slot volgt Arsenaal de AVG richtlijnen nauwkeurig. Zie daarvoor ons Privacy Statement.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Arsenaal wérkt voor intermediairs!