Arsenaal Flex Professionals | Professionals die uw taal spreken

Wij zijn Arsenaal

backoffice partner voor intermediairs

Arsenaal onderneemt sinds 2009 in de flexbranche. Na onze sporen te hebben verdiend bij de uitvinder van uitzenden. Wij kennen het veld inmiddels ruim vijfentwintig jaar. Arsenaal is een full-service backoffice dienstverlener die zich richt op intermediairs in de Nederlandse arbeidsmarkt. Een backofficepartner met een mening over goed werkgeverschap, rechten en plichten. Van flexwerkers, maar ook van ondernemers. Een backoffice partner die zich ook nadrukkelijk niet richt op de onderkant van de markt of cross border staffers.

   Kantoor4   

Van ondernemers, met ondernemers, voor ondernemers

Bij Arsenaal combineren wij de kennis en degelijkheid van grote bureaus, met de drive en wendbaarheid van MKB-ondernemers. Wij spreken je taal. Persoonlijk, betrokken en eigenzinnig. Ook wij doen graag zaken!

Bovendien hebben wij zelf reeds jarenlange ervaring en een heldere visie op flexwerk en werken we graag sámen bij het ondernemen op de arbeidsmarkt. Wij streven er naar om zaken eenvoudig te maken en oplossingen te vinden. Slimmer, beter, makkelijker en succesvoller. Juridisch, technologisch, financieel en menselijk.

Ons bedrijf is inmiddels van zo veel markten thuis, dat wij vrijwel alle branches en sectoren kunnen voorzien van de beste oplossingen en certificeringen (NEN-4400-1, VCU en SNA). Natuurlijk snappen we zowel de ABU als de NBBU cao. We kunnen je helpen aan Voorwaarden van Levering, AVG of antidiscriminatie beleid. En we kunnen naast STiPP ook de meeste andere pensioenfondsen voor je aansluiten en afhandelen.

Wat we niet doen? De kantjes ervan af lopen. Of alleen de letter der Wet volgen waar de Geest van de wet duidelijk iets anders bedoeld. We zetten geen crossborder constructies voor je neer. We katten payrolling niet om naar uitzenden. Dat doen we allemaal niet, om jouw bedrijf én de branche te helpen beschermen tegen de restschade die malafide ondernemers ons toebrengen.

Benieuwd of wij jouw bedrijf kunnen versterken?

Neem contact op

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Arsenaal wérkt voor intermediairs!