Arsenaal Flex Professionals | Professionals die uw taal spreken

Over ons

Wij zijn Arsenaal

Arsenaal onderneemt sinds 2009 op het gebied van mens en werk. Wij kennen het werkveld van arbeidsrelaties en organisatie, waarbij flexibilisering centraal staat, sinds ruim twintig jaar. Met onze Backoffice Solutions zijn wij een gespecialiseerde collega van je achter de schermen. Bereikbaar, benaderbaar en wendbaar. Gespecialiseerd in startende intermediairs. Om samen verder te groeien.

   Kantoor4   

Van ondernemers, voor ondernemers

Bij Arsenaal combineren wij de kennis en degelijkheid van grote bureaus, met de drive en wendbaarheid van MKB-ondernemers. Wij spreken je taal. Persoonlijk, betrokken en eigenzinnig. Ook wij doen graag zaken!

Bovendien, hebben wij zelf reeds jarenlange ervaring en een heldere visie op flexwerk, en ondersteunen wij je graag bij het ondernemen. Wij streven er naar om je volledig te ontzorgen en helpen je om zaken eenvoudig te maken en oplossingen te vinden. Slimmer, beter, makkelijker en verrassend vaak goedkoper. Met een scherp oog voor de belangen van werkgever én werknemer.

Ons bedrijf is (juridisch) zo vormgegeven, dat wij vrijwel alle branches en sectoren kunnen voorzien van de beste flex-oplossing. Bovendien zijn wij NEN-4400-1, VCU en SNA gecertificeerd en hanteren wij de meest flexibele cao (NBBU) van Nederland.

Tot slot volgt Arsenaal de AVG richtlijnen nauwkeurig. Zie daarvoor ons Privacy Statement.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

 

Arsenaal-PS_Handtekening_new

 

Arsenaal-PD_Handtekening_new


 

Arsenaal draagt bij aan Edukans, dat kinderen in ontwikkelingslanden ‘de kans van hun leven’ biedt, door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Arsenaal wérkt voor intermediairs!