Vacature - (Aankomend) Uitzend/Salaris Specialist (32-40 uur) - Arsenaal Flex Professionals

Vacature – (Aankomend) Uitzend/Salaris Specialist (32-40 uur)

Arsenaal Flex Professionals (2009) is de collega achter de schermen voor diverse uitzendbureaus. De collega die zorgt dat alles perfect verloopt. De collega die zorg draagt voor de lonen, de belastingen en de pensioenen. De collega die zorgt dat de wetgeving wordt toegepast en de juiste Cao’s worden gehanteerd. De collega die precies weet hoe het zit en de risico’s in het vak beheersbaar houdt.

Zoeken wij jou?

Jij bent de intercedent(e) (geweest) die zorgt dat het gehele proces rondom uitzenden vlekkeloos verloopt. Zowel voor de klant als voor de flexwerker. Jij bent de vraagbaak van de vestiging, degene die precies weet hoe het zit- en hoe het moet. Je krijgt energie van het leveren van optimale kwaliteit en ziet waar nodig verbeterpunten. Je maakt je snel nieuwe computersystemen eigen en vindt het niet erg om soms een telefoontje of email in het Engels te beantwoorden.

Herken jij jezelf hierin? Streef jij de administratieve perfectie na? Wil jij je klanten behoeden voor onverwachte verrassingen? Zorg jij voor de rechten van je flexwerkers? Vind jij klantbehoud belangrijker dan het vinden van een nieuwe? Houd je wél van de dynamiek van het uitzendbureau, maar niet van de eeuwige targets? Dan heb je een grote kans dat je goed bij ons past!

Wat bieden we?

Arsenaal Flex Professionals biedt een vaste baan in een klein team van doorgewinterde professionals uit de flexbranche op een mooi kantoor in Haarlem aan het Spaarne. Een informele club, waar veel ruimte is voor plezier en ontwikkeling. Waar oog is voor kwaliteit, waar we mee bewegen met onze klanten. Klanten die op ons vertrouwen. Wij zijn die collega achter de schermen waarvan je zeker weet dat het goed, op tijd gebeurt en volgens afspraak verloopt.

Als jij die dienstverlener bent, dan kan je bij ons terecht voor 32-40 uur per week. Tegen een marktconform salaris. Met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je zin om eens te komen praten? Bel dan met Laura Sandtke +31 (0) 6 10267719 of Michiel Ris +31(0) 6 2480 7099.

Of reageer via het onderstaande contactformulier.

Voeg je CV bij:


Ik ga akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens en heb het Privacy Statement gelezen