Arsenaal | flex professionals die uw taal spreken

Wie zijn wij?

Arsenaal onderneemt sinds 2009 op het gebied van mens en werk. Wij kennen het werkveld van arbeidsrelaties en organisatie, waarbij flexibilisering centraal staat, sinds ruim twintig jaar. Met onze Backoffice Solutions zijn wij een gespecialiseerde collega van je achter de schermen. Bereikbaar, benaderbaar en wendbaar. Gespecialiseerd in startende intermediairs. Om samen verder te groeien.

 

   Kantoor4   

 

Arsenaal combineert de kennis en degelijkheid van grote bureaus, met de drive en wendbaarheid van MKB-ondernemers. Wij spreken je taal. Persoonlijk, betrokken en eigenzinnig. Ook wij doen graag zaken!

Met onze jarenlange ervaring en een heldere visie op flexwerk, ondersteunen wij je bij het ondernemen. Arsenaal maakt zaken eenvoudig, vindt oplossingen en ontzorgt. Slimmer, beter, makkelijker en verrassend vaak goedkoper. Met een scherp oog voor de belangen van werkgever én werknemer.

Arsenaal is (juridisch) zo vormgegeven, dat wij vrijwel alle branches en sectoren kunnen voorzien van de beste flex-oplossing. Uiteraard zijn wij NEN-4400-1, VCU en SNA gecertificeerd. Arsenaal hanteert de meest flexibele cao (NBBU) van Nederland.

 

Arsenaal-PS_Handtekening_new

 

Arsenaal-PD_Handtekening_new


 

logo Oxfam Novib

Arsenaal is ambassadeur van Oxfam Novib. Oxfam helpt jaarlijks miljoenen mensen in meer dan 90 landen.

BewarenBewaren

Arsenaal wérkt voor intermediairs!